Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Брус Уилис побеснял заради голи снимки на изгората си
3 Февруари 2004

Брук Бърнс е палавата водеща на американското тв. шоу с многозначително име “Third Degree Burns” (“Изгаряния трета степен”).

     Знаете ли, че...
     Сексбомбата Брук Бърнс накара гаджето си Брус Уилис да изгаря от ревност заради своя “гореща” фотосесия. Тя покани в леглото си не само холивудската звезда, но и всеки един мераклия, успял да се домогне до снимките й.

     Брук Бърнс е палавата водеща на американското тв. шоу с многозначително име “Third Degree Burns” (“Изгаряния трета степен”). 45-годишният Брус Уилис побеснял от ревност, тъй като възприемал 25-годишната Брук като своя собственост и не искал тя да се снима разголена без негово разрешение.

     Връзката на звездата от “Умирай трудно” с Брук Бърнс датира от август 2003 г. През 1998 г. Брус Уилис се раздели със съпругата си Деми Мур след 11 години брак. От нея той има три момичета, но имиджът му на грижовен баща не му попречи да сменя години наред любовниците си като носни кърпички. От своя страна сексбомбата Брук пък има бивша връзка с милионера Стив Бинг и краткотраен брак с актьора Джилиан Макмахън, от когото има 3-годишна дъщеря.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.