Факти, Анализи, Коментари
   2 Декември 2020
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Ревнив съпруг пусна жена си за продажба в eBay
15 Май 2008
Описа я като лъжлива, изменна прелюбодейка и за малко да я продаде за половин милион
Офертата започва от нула
Офертата започва от нула

Измаменият съпруг

Шарън подаде жалба за тормоз

Пол Озбърн, 44 годишен, изгони жена си Шарън и я пусна на търг в интернет сайт за електронна търговия - цената и вече стигна 500100 британски лири. Той я рекламира като "лъжлива, изменна, прелюбодейка", което веднага предизвика огромен интерес в мрежата и други сайтове откраднаха офертата и я разпространиха по цял свят. Ревнивецът подозирал жена си в афера с колега, но тя отрича и сега полицията го разследва за тормоз.

През март Пол дочул слухове, че жена му, с която имат 24-годишен брак, има връзка със свой колега. Започнал да проверява електронната и поща и установил, че слуховете са верни. Прелюбодейците обсъждали сексуалните си изживявания и правели планове за бъдещето.

"Бях съсипан. Събрах и багажа и я изхвърлих", казва Пол. Две седмици по- късно Шарън го помолила да я прибере. Той се смилил, но след още две седмици установил, че тя продължава да го мами. Тогава вече той окончателно побеснял, спретнал набързо една нейна рекламна страница и я пуснал в eBay. "По- късно осъзнах, че това не е редно и изтрих обявата. Но бях толкова ядосан..." признава днес Пол. Шарън и колегата и любовник обаче пуснали в полицията жалба срещу Пол и сега предстои дело.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.