Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Правнукът на Райна Княгиня с обръщение към ДПС
29 Септември 2015
Поводът изпълнението на песента за Райна Княгиня на турски език на старта на кампанията на ДПС
В обръщението към ДПС се казва махнете политическата част и докажете, че тя не е важна, а важното е, че ние всички сме българи и сме под едно знаме.

Това каза за "Хоризонт“ в предаването "Нещо повече“ на БНР правнукът на Райна Княгиня Здравчо Здравчев по повод изпълнението на песента за Райна Княгиня на турски език на старта на кампанията на ДПС.

Ние искахме да изясним с ДПС по повод тяхно изявление, че този байрак е наше знаме и затова всички живеем под него. За да премахнем политическия контекст, предлагаме заедно да отидем в музея на Райна Княгиня в Панагюрище и да целунем байрака. По този начин ние ще покажем нашето общо съзнание и обща съпричастност към българската нация.

За нас това би бил добър повод да се разбере, че политиците казвайки нещо, трябва и да го направят. Обръщаме се към всички политици и искаме от тях дела. Не искаме само политически изявления, настройващи една част от българския народ срещу друга.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.