Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Скандалът с Мис България е заради очевидна компютърна измама
5 Май 2012
Не става въпрос за това дали Габриела Василева или Ина Манчева ще бъдат Мис България, а за това, че тази година наградният фонд е над 40 хиляди лева

В предаването „Факторът Кошлуков", водещият Емил Кошлуков обясни защо е променено класирането за Мис България. След като било проверено внимателно гласуването на вота на зрителите се оказало, че две трети от гласовете са подадени от чужбина, което е нарушение на закона. Според Кошлуков, това е очевидна компютърна измама, наказуема от закона.

Той подчерта, че тук не става въпрос за това дали Габриела Василева или Ина Манчева ще бъдат Мис България, а за това, че тази година наградният фонд е над 40 хиляди лева. За нас е изключително важно всичко да е прозрачно. Бяха преодолени защитите в сървъра в интернет. Благодарение на гласуването на публиката тази година първа стана Ина Манчева.

Това е станало със заразяване на компютрите. Имаше гласуване от Бангладеш, Пакистан и други държави от Азия. Затова решихме да касираме този вот", поясни Емил Кошлуков, един от организаторите на конкурса.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.