Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
SMS и Facebook - модерните любовни писма
14 Февруари 2012
Изпращането на любовно писмо, дълго време считано за най-романтичния жест, вече е забравена любовна формула, показва кратко проучване на БГНЕС в български пощи.

На 14 февруари е по-вероятно да получите SMS с "обичам те", вместо да го чуете в очите или да го прочетете в писмо. В Деня на влюбените двойките избират по-лесен и бърз начин за изразяване на чувствата си. Съвременните методи на обяснение в любов са Фейсбук и SMS.

След упорито чакане в снега пред пощата не срещнахме нито един столичанин, дошъл да изпрати валентинка или любовно обяснение на хартия. Традиционните методи са патент за миналото поколение, които последно са изпратили любовно писмо преди повече от 40 години. За мъжете и до днес важи романтичното правило "Каквото каже жената, изпълнявам с любов", а дамите се надяват на мил жест с цветя или бонбони.

Ако не сте от мъжете, които спазват правилата и етикета, не чакайте да дойде Свети Валентин в календара, оставяйте се на любовта всеки ден, съветват дамите. /БГНЕС


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

сериозна възможност
22 Feb, 2012 | 23:53

Интернет компания, която дели 50% от печалбата си с регистрираните юзъри.Регнете се, поканете приятели и печелете.Не се изискват никакви пари, инсталации и др.Сайта стартира на 7 април.Ще бъде сърч портал като Гугъл.Бъдете от първите, регистрайте се, поканете приятели и печелете! Сериозно е!!
Вашата покана е на този линк:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.