Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Най-красивата българка за 2011 година e Ваня Пенева
28 Юни 2011
Това не е първата титла от конкурси за красота на победителката, макар че тя не е професионален модел и не е представител на модна агенция

Най-красивата българка за 2011 г. се казва Ваня Пенева. Тя получи най-голям брой гласове след вота на журито и на зрителите.

Ваня е на 23 г. и е от града на розите – Казанлък. Това не е първата титла от конкурси за красота на победителката, макар че тя не е професионален модел и не е представител на модна агенция. През 2007 г. Ваня Пенева става "Царица на Долината на розите". Красавицата получи правото да представи страната ни на най-престижния международен конкурса за красота – "Мис Свят".

Първа подгласничка стана Деница Стоянова от София. На трето място в тазгодишния конкурс "Мис България" се класира Олга Модева от Елин Пелин.

Момичетата бяха оценявани от осемчленно жури в състав Жени Калканджиева, Ирина Папазова, Емил Кошлуков, Стойчо Керев, Лес Уелдън, Орлин Горанов, Енджи Касабие и Даниела Митева. /БГНЕС


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

kosta
29 Jun, 2011 | 00:49

Прав си,като познаваш Кошлука....

Естет
28 Jun, 2011 | 22:25

Е*ати травестита. Тия от журито сигурно са сбъркани или са на някакви ГМО гъби. Няма такава гавра..... :Х


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.