Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Обучават охранители по европейски проект
6 Януари 2011
Обученията по различните модули се провеждат в София, Пловдив и Стара Загора и ще продължат до първата десетдневка на месец юни 2011 г.

От 08 октомври 2010 година „Бюро за охрана и сигурност-ИТ” ЕООД стартира обучения по проект на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” чрез първоначално обучение и обучение по ключови компетенции.

Проектът „Повишаване професионалната квалификация на заетите в «БОС-ИТ» ЕООД (ESF 2102-01-07066) се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, която действа в периода 2007–2013 г. и е съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.
           
Проектът обхваща 390 служители на дружеството. В зависимост от нуждите на компанията, те ще участват в обучения като:  ”Охранител”, „Банкова охрана и инкасова дейност”, “Физическа охрана на обекти”, Обучение за придобиване на ключови компетентности на пазара на труда, Дигитална компетентност за работа с основни текстообработващи програми, Умения за поемане и оценка на риска.
           
Обученията по различните модули се провеждат в София, Пловдив и Стара Загора и ще продължат до първата десетдневка на месец юни 2011 г. Те ще допринесат за повишаване на професионалната компетентност, ефективност и адаптивност  на служителите.
           
С изпълнението на проекта по Оперативна програма „Човешки ресурси”, „Бюро за охрана и сигурност-ИТ” ЕООД предоставя на своите служители още една възможност за професионално развитие в рамките на компанията. Чрез постоянното мотивиране на служителите компанията доказва, че хората са неин основен актив, а знанията и уменията им-основен приоритет на ръководния екип.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от „БОС - ИТ” ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.