Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Влизаме в "Гинес" с рекорд по бързо здравословно отслабване
7 Август 2009
Таксиметров шофьор от Пловдив свали 42.3 кг. за десет дни
Здравко Дзанев преди и след отслабването
Здравко Дзанев преди и след отслабването

Олекнах с цели 42.3 кила след 10 процедури в център „Гарабитов”, при това без да гладувам, похвали се пред медиите Здравко Дзанев.

 39-годишният таксиметров шофьор от Пловдив подобри световния рекорд по здравословно отслабване като намали теглото си от 268.3 на 226 кг /при ръст 1.92 м/, а талията от 210 на 176 см, само след 40-минутни процедури, направени в рамките на 10 дни в пловдивския център „Гарабитов”. Оттам смятат да регистрират рекорда му в книгата на „Гинес”.
 
Уникалната методика за отслабване на Иван Гарабитов за първи път бе представена на обществеността преди 2 години, когато друг пловдивчанин - Данаил Чернев, от 297 стана 237 кг, като стопи цели 60 кг, в рамките на месец. С право тогава медиите кръстиха Гарабитов треньор по отслабване. Сега вече може да му присъдим титлата „заслужил”, единодушно решиха журналистите, след като видяха резултатите от неговата работа.

 За тези 2 години над 400 човека, не само от страната, а и от чужбина, успяха да се избавят от излишното тегло, но олекване с 20-30 килограма за мен не е кой знае какво постижение, сподели Иван Гарабитов.

Неговата програма се основава на 3 елемента. Първо, пиене на натуралния сироп „МАДАЛ БАЛ”. Произведеният в Швейцария сок води началото си от диета, създадена преди 30 години от хавайския природолечител Стенли Броугс. „МАДАЛ БАЛ” освен, че изхвърля токсините от организма дава на тялото най-необходимите му вещества и зарежда с енергия.

Второ, прилагане на специални йога техники, от които най-важното е как да се диша правилно, защото дори само това помага за смъкване на 5 кг на месец. Третият елемент в методиката „Гарабитов” са процедури с апарата за матрично-ритъмна терапия „Матрикс”. С него руските космонавти възстановяват след полет атрофиралите си мускули. Уредът е ефикасен при запушени кръвоносни съдове, обяснява Иван Гарабитов.

 „Матрикс” възбужда собствената ритмика на организма и това възстановява способността на свързващата тъкан да функционира правилно. Използва се за разграждане на отоци, хематоми, за подобряване подвижността на ставите след продължително обездвижване. В център „Гарабитов” се гордеят, че методиката за отслабване е единствената в света, при която не се получава йо-йо ефект. Когато някой веднъж свали килограмите, повече не ги качва, ако, разбира се, не се върне към предишния си начин на живот.

 Данаил Чернев, който преди две години се стопи с 60 кг, поддържа закованите тогава 237 кила, като в същото време поставя истински рекорди по ядене. Другото особено важно предимство на програмата, е че кожата не увисва и не се налагат пластични корекции.

Преди да започне лечението си на 20 юли Здравко Дзанев спял само по 2-3 часа в денонощие, при това седнал във фотьойл, защото легнал се задушавал. Сега вече спя като къпан в леглото си, не се спирам, за да дишам след всяка направена трета крачка, дори мога да тичам, влизам си в таксито веднага, а не след половин час наместване, карам си без проблем мотора, не може да се нахвали отслабналият мъж.

Той иска да свали поне още 70 кг, за по-добър външен вид. Килограмите ги натрупах, колкото и да не вярвате, от прилагане на различни диети за отслабване, каза Дзанев. Качих почти двойно благодарение именно на всякакви прехвалени чуждуземски медикаменти и методи. Оказа че, цярът за моето тяло и здраве е роден – българската методика на Гарабитов, посочи Дзанев.

Катя Стайкова


последни в Здраве:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.