Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Зловещо: В Бургас откриха труп нарязан на части
12 Август 2021
Според непотвърдена информация то е на изчезналия на 2 август криминално проявен Юмер Мехмед
Откриха разчленено тяло на мъж в Бургас, предаде КРОСС. Според непотвърдена информация то е на изчезналия на 2 август Юмер Мехмед. Тялото е докарано в бургаската морга от криминалисти на части, в чували.

Задържан за отвличането на Юмер е бизнесменът Станимир Рагевски. Окръжната прокуратура в Бургас внесе искане в съда за постоянното му задържане под стража. Към този момент разпитите на двамата продължават.

Все още не е ясно дали Станимир Рагевски е замесен с изчезването преди 10 месеца на Теодора Бахлова, брокер на недвижими имоти, от Бургас.
 
Готвачът Деян Дичев е разчленил два трупа - на изчезналите Юмер Мехмед и Тееодора Бахлова. Потресаващата новина обиколи Бургас вчера. Криминалисти и прокурори разследват жестоката разправа с изчезналите. До момента е открит само трупът на Юмер.
 
И двамата изчезнали са свързани с бизнесмена Станимир Рагевски, които бе арестуван преди два дни в офиса си на ул. "Ал. Стамболийски". Смята се че той е поръчител на зверството, а труповете са разчленени от готвача Деян. Кой ги е убил и дали Деян сам е пренесъл открития труп на Юмер край нивата в Долно Езерово, тепърва ще се разследва.
 
Юмер е бил част от ОПГ на Митьо Очите и е излежал присъда за палежи. След като излязъл от затвора той подхванал строителен бизнес. Юмер изчезна на 4-ти август от паркинг, в центъра на Бургас. 
 
Теодора Бахлова е работела като брокерка. Жената изчезна миналия октомври от дома си на ул. "Оборище". 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.