Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
29-годишен мъж почина при трудова злополука
10 Април 2021
Млад мъж от Горна Оряховица загина, ударен от ток, докато извършвал ремонтни дейности на железопътен участък
По първоначални данни контактната мрежа, по която тече ток, е била изключена и заземена. Млад мъж от Горна Оряховица загина, ударен от ток, докато извършвал ремонтни дейности на железопътен участък. Прокуратурата и „Инспекция по труда” разследват смъртта вследствие на трудовата злополука.

29-годишният Галин Реднаков е загинал, ударен от ток, докато извършвал ремонтни дейности в железопътния участък „Стражица-Славяново”. Местна фирма е била наета от национална компания „Железопътна инфраструктура“ да извърши ремонта.

По първоначални данни контактната мрежа, по която тече ток, е била изключена и заземена.Експерти от „Инспекция по труда” вчера извършиха проверка на място. Установено е , че загиналият младеж е бил с трудов договор и е работел с предпазни средства. В окръжната прокуратура е образувано досъдебно производство за причинена смърт вследствие на трудова злополука.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.