Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов: На 1 март отваряме заведенията
14 Февруари 2021
Премиерът изказа благодарност към медицинските екипи в страната за работата, която вършат не само за справяне с новия вируса, но и за лечението на всички останали заболявания
От 1 март задължително отваряме ресторантите, а от утре пускаме учениците от всички паралелки в малките населени места да учат присъствено, заяви министър-председателят Бойко Борисов днес по време на посещението си в болницата в Исперих, предаде БНР. Борисов подчерта, че независимо от епидемичната обстановка, на заведенията ще бъде разрешено да отворят на 1 март и нареди на здравния министър Костадин Ангелов да издаде съответната заповед за това. 

Още 14 дни трябва да издържим, заради вас, лекарите, защото вие самите казвате, че отново подготвяте Covid отделенията. Преди болниците бяха пълни на 70%. Днес нивата ни са много добри – 26-и сме в Европа по заболеваемост, но това се дължи и на вас, докторите, сестрите, лаборантите, на РЗИ, на всички, които работят, заяви премиерът пред екипа на болницата в Исперих. 

Премиерът изказа благодарност към медицинските екипи в страната за работата, която вършат не само за справяне с новия вируса, но и за лечението на всички останали заболявания. „Много голямо благодаря! С финансовия министър ви гарантираме, че до 28 февруари ще си получите парите за работата на първа линия и увеличението на заплатите“, категоричен бе премиерът Борисов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.