Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Майката убила двете си деца е с обвинение
20 Ноември 2020
Пристигналите на място полицаи установили майката на убитите тригодишно момиче и петгодишно момче. Иззети са веществени доказателства, сред които два ножа и сатър
Окръжна прокуратура в Благоевград повдигна обвинения за убийство на 32-годишната жена от Сандански, която е умъртвила двете си малки деца вчера, съобщиха от прокуратурата.

Окръжна прокуратура-Благоевград образува досъдебно производство, след като вчера е постъпил сигнал за открити трупове на деца в къща на ул. „Скопие“ в град Сандански.

Пристигналите на място полицаи установили майката на убитите тригодишно момиче и петгодишно момче. Иззети са веществени доказателства, сред които два ножа и сатър.

Разпитани са свидетели и са назначени експертизи, съобщиха от прокуратурата.

С постановление на наблюдаващия прокурор тридесет и две годишната майка е била привлечена в качеството на обвиняем за тежко престъпление, извършено от нея по особено мъчителен начин и с особена жестокост спрямо жертвите, които са нейните малолетни деца.

Жената е задържана за срок до 72 часа.

Предстои Окръжна прокуратура - Благоевград да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.