Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Григор Димитров вече се чувства добре и няма симптоми
23 Юни 2020
В щаба на българския тенисист са пренебрегнали някои от мерките за борба с коронавируса и не са били достатъчно дисциплинирани
Мениджърът на Григор Димитров Георги Стоименов заяви, че в щаба на българския тенисист са пренебрегнали някои от мерките за борба с коронавируса и не са били достатъчно дисциплинирани. По bTV той разкри, че достигалият до №3 в световната ранглиста българин вече се чувства добре и вече няма симптоми след положителния тест за коронавирус.

Той разказа, че Димитров е имал температура в Задар и затова се е отказал след мача с Борна Чорич, защото е чувставл неразположение и не е можел да даде 100 процента от себе си. След това 29-годишният хасковлия е заминал за Монако за изследвания, които е направил в неделя.

В същото време се разбра, че РЗИ - Хасково е връчила 12 предписания за поставяне под карантина на контактни лица след посещението на  Димитров в града, съобщиха от Областния оперативен щаб.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.