Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Жестока катастрофа във Враца
21 Юни 2020
Тойота излизала от автомивка и е отнела предимството на БМВ, след което последвал адски сблъсък
При зверска катастрофа във Враца пострадаха седем души. Сред тях са двама юристи на местната община - 51-годишната Полина Христова и 36-годишният Генко Стоянов, съобщава МВР. Най-тежко е състоянието на Христова. Тя е с черепно-мозъчна травма, контузия на белия дроб и фрактура на прешлени, транспортирана е за лечение в „Пирогов".

Юристката пътувала на задната седалка на „Тойота", управлявана от колегата й Стоянов. Той е получил само порезни рани. Японската машина излизала от автомивка и е отнела предимството на БМВ, след което последвал адски сблъсък. Тежката катастрофа е станала около 19.15 часа в събота на бул. „Европа" във врачанския жилищен комплекс „Дъбника".

Баварецът е управляван от 20-годишен врачанин. Той и двамата му спътници - на 19 и 20 години, са се отървали с леки наранявания. Няма опасност за живота и на двама 41-годишни мъже, които били в тойотата. Единият обаче е с фрактури на крайниците и ще му трябва по-дълго лечение.

Водачите на колите не са изпробвани за употреба на алкохол, поради физическото им състояние. Издадени са им медицински талони за кръвни проби за алкохол и наркотици.

Образувано е досъдебно производство по случая.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

илиан мавров
21 Jun, 2020 | 23:33

Пустиняци.Мериле се си на кой му е по-здрава главътъ!Единио излазя от автомивката без да се огледа, другия с БМВ(те по условие не спират пред никой и пред нищо) и е го резултатъ.Дано жената оживее!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.