Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Борисов поиска смяна на КЕВР заради поскъпването на парното
4 Юни 2020
Имаме с 42% намаление на цената на газа, даже и повече, и то със стара дата. И излизат и ти казват ще вдигнем с 20% цената на топлофикация
Премиерът Бойко Борисов коментира в Габрово, че още днес ще обсъди с КЕВР планираното поскъпване на парното. Освен това, Борисов подчерта, че мандатът на ръководството на регулатора е изтекъл, предаде БНР.

Борисов поиска смяна на КЕВР и добави, че ще го обсъди с колегите си в парламента. Поводът е поисканото поскъпване на парното, след като цената му бе свалена заради поевтиняването на природния газ.

„Имаме с 42% намаление на цената на газа, даже и повече, и то със стара дата. И излизат и ти казват ще вдигнем с 20% цената на топлофикация, а през годините топлофикациите са задлъжнели много, защото не вдигаха - то така или иначе или ще влязат в час и ще говорят това, което реално имат, а не да ми правят прогнози и след няколко дни да ги опровергават“, каза Борисов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.