Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тити Папазов взима акциите на футболния клуб Левски
10 Май 2020
Той обяви пред БиТиВи, че утре ще получи акциите на клуба от Васил Божков
Константин Папазов, който е старши треньор на баскетболния отбор на Левски Лукойл, заяви пред БиТиВи, че ще получи акциите на футболния клуб Левски от Васил Божков.

Хазартният бос ще изпрати акциите в понеделник по обяд по Ди Ейч Ел, разкри Папазов. Той добави, че от тук нататък е негова задача да намери как да се финансира клубът, но увери, че той ще бъде спасен.

Към момента, 17:40 в неделя, Левски е собственост на г-н Божков и г-н Попов. Те обаче няма да фалират Левски. Те ще изпратят акциите и няма да възпрепятстват по никакъв начин на спасяването на Левски. Аз благодаря от името на всички левскари на г-н Божков, който е най-добрият собственик на Левски през всички тези години, каза Папазов.

Акциите ще бъдат при мен. Аз съм единственият останал лост за спасението на Левски. Аз съм този човек, който винаги е правил екипи. Не съм постигнал най-големите успехи, но аз съм човекът, останал най-дълго време в управлението на българския спорт, допълни Папазов.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.