Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Голям пожар обгази Пловдив
7 Май 2020
Няколко екипа огнеборци и 10 противопожарни автомобили се бориха с огъня, който се беше разпрострял на повече от пет декара
Пожар избухна в строителните складове на бул. „Марица-юг“ 160. Само в района  на ул. "Батак" и ул. "Прохлада" продължава да се усеща задушлива миризма.  

Няколко екипа огнеборци и 10 противопожарни автомобили се бориха с огъня, който се беше разпрострял на повече от пет декара. Пожарът вече е потушен.

В бившите складове на СМК горяха бои, топло и хидроизолационни материали.

В СУ „Пенчо Славейков“ РИОСВ-Пловдив  беше постави измервателна станция, която ще остане поне 24 часа и ще прави замервания на въздуха. За живеещите в останалата част на „Източен“ и  на район „Тракия“ вече няма опасност и те могат да  отворят прозорците си и да излизат навън, увериха от РИОСВ-Пловдив.

Под наблюдението на Районна прокуратура – Пловдив започна досъдебно производство.  Разследването се води по чл. 331 от Наказателния кодекс – за пожар, предизвикан по непредпазливост. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.