Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Максимум по 100 души в големите търговски вериги в Пловдив
15 Март 2020
Следим в магазина да има не повече от 40 души, самите клиенти се съобразяват да не са близо един до друг, разказва собственик на супермаркет
В големите търговски вериги за хранителни продукти в Пловдив ще се допускат максимум по 100 души. Пропускателният режим се въвежда с решение на Областния кризисен щаб, за да не се допуска струпване на много пазаруващи на едно място, съобщава КРОСС.

"Следим в магазина да има не повече от 40 души, самите клиенти се съобразяват да не са близо един до друг, но снощи и рано тази сутрин ситуацията беше стресираща от големия приток на хора", казва Дафинка Дългърова, една от собственичките на супермаркет и допълва:

"Не бяхме готови за посрещане на толкова много клиенти, едни големи опашки. Тази грешка вече я изчистихме. Има такива, които пълнят количките. Аз даже им казвам: не се презапасявайте, има достатъчно храна".

Според изискванията при изчакване пред обектите трябва да има дистанция между посетителите минимум 1,5 метра, а служителите трябва да са задължително с предпазни средства.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.