Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Принц Хари записа песен с Бон Джоуви
29 Февруари 2020
Композицията е под названието „Unbroken” и е записана в студиото на „Бийтълс”
Принц Хари участва в запис на композиция на американския музикант Джон Бон Джоуви. Фрагмент от изпълнението е публикувано на съвместната страница на Хари и Мегън Маркъл в Инстаграм.

Композицията е под названието „Unbroken” (несломим – бел. ред.) и е записана в студиото на „Бийтълс” „Аби Роуд” (Abbey Road Studios). В създаването на новата песен участва и хор на военни ветерани от Великобритания, съобщава „Дейли мирър”.

Предполага се, че песента ще стане своеобразен химн на предстоящите „Игри на непобедимите” (Invictus Games) – спортно мероприятие с участието на бивши и настоящи военнослужещи-инвалиди. Състезанията ще се проведат през месец май в Хага.

Игрите се провеждат в различни държави от 2014 година насам по инициатива на принц Хари. Основното изискване за участие в тях е отборът да представлява държава – военен съюзник на Великобритания. Състезанията включват гребане на тренажор, баскетбол на инвалидни колички и „седнал” волейбол. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.