Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бурята Денис премина през Великобритания и остави след себе си щети и жертви
18 Февруари 2020
Мъж е загинал при падане в река в Уелс, жена е била отнесена от придошла вода в графство Херефордшър и също е загинала, а мъж е загубил живота си при падане в пропаст в Шотландия заради лошото време
Четирима души загинаха във Великобритания и хиляди бяха принудени да напуснат домовете си заради заплаха от наводнения и свлачища в резултат на преминалата през уикенда буря Денис, съобщaва "Дейли телеграф".

Мъж е загинал при падане в река в Уелс, жена е била отнесена от придошла вода в графство Херефордшър и също е загинала, а мъж е загубил живота си при падане в пропаст в Шотландия заради лошото време, съобщи полицията, цитирана от ТАСС.

Вчера властите в кралството издадоха над 600 предупреждения за опасност от наводнения в населени места в Англия и Уелс, което е абсолютен рекорд за Великобритания. Заради проливните дъждове, които доведоха до преливането на реки, бе обявено извънредно положение в две графства в Англия и на места в Южен Уелс.

Близо 200 полета бяха отменени в цялата страна, нарушено бе движението на много железопътни линии и автомобилни пътища.Очаква се премиерът Борис Джонсън да посети пострадалите райони в идните дни.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.