Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Баща вилня в Хуманитарната гимназия в Пловдив
23 Януари 2020
Мъжът бил баща на петокласничка. Той твърдял, че седмокласникът е удрял момичето. Хулиганските действия срещу него той извършил пред очите на дъщеря си, която измъкнал преди това от клас
50-годишен пловдивчанин нахлул в класна стая в ОУ „Княз Александър І", задърпал седмокласник и се държал агресивно с учителката. Това потвърдиха от пресцентъра на прокуратурата в Пловдив, съобщава КРОСС. Районните магистрати наблюдават бързото производство, образувано по случая от служителите на реда в Четвърто РУ в Пловдив.
Инцидентът станал вчера в елитното училище, което се намира в центъра на града. 50-годишният мъж е влязъл в учебното заведение, избутал охраната и се насочил към класната стая на седми клас.

Той отворил афектиран вратата на кабинета по време на часа по химия и се насочил към чина на 13-годишно момче, за да иска обяснение за конфликт с дъщеря му.

Въпреки опитите на учителката да потуши скандала, мъжът започнал да дърпа ученика за якето и да му се кара. От ръководството на училището веднага е бил подаден сигнал на спешния телефон 112. Пристигналият полицейски екип е задържал мъжа за срок от 24 часа по Закона за МВР.

Според запознати, мъжът бил баща на петокласничка. Той твърдял, че седмокласникът е удрял момичето. Хулиганските действия той извършил пред очите на дъщеря си, която измъкнал преди това от клас.

По бързото производство, водено от разследващ полицай при Четвърто РУ на МВР-Пловдив, се извършват процесуално-следствени действия. Предстои 50-годишният мъж да бъде привлечен като обвиняем.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.