Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кралска среща заради Хари и Меган
13 Януари 2020
Принц Хари и Меган Маркъл обявиха миналата седмица, че възнамеряват да се откажат от финансовите си привилегии, произтичащи от високата им позиция в монархията
Британската кралица свиква днес среща с най-висшите представители на кралското семейство, за обсъждане на бъдещата роля на херцога и херцогинята на Съсекс, съобщава БНР. Принц Хари и Меган Маркъл обявиха миналата седмица, че възнамеряват да се откажат от финансовите си привилегии, произтичащи от високата им позиция в монархията. 

Кралица Елизабет Втори е поканила във фамилното имение Сандрингам принц Хари, брат му принц Уилям и техния баща и нейн син принц Чарлз, а Меган Маркъл ще се вслючи в дискусиите по телефона от Канада. Херцогът и хергогинята на Съсекс изненадващо обявиха, че ще се оттеглят от част от задълженията си и ще се стремят към финансова независимост. 

Не се правяат догадки дали на срещата ще бъде постигнато някакво решение, но кореспондентът на Би Би Си по въпроси на кралското семейство Джони Даймънд заяви, че надеждите са да бъде набелязани следващи стъпки за определяне на бъдещите отношения на двойката с кралския двор. 

Очаква се принц Хари и Меган Маркъл да запазят сегашните си титли , но трябва да се изясни какъв ще бъде новият им статут, с какво ще им бъде позволено да се занимават, за да се издържат и как ще се осигурява охраната им. Междувременно „Сънди таймс“ съобщи, че принц Уилям е изразил тъга от „разкъсаната връзка с брат му“. 

Очаква се принц Чарлз, който е в Оман заедно с премиера Борис Джонсън, за да поднесе официални съболезнования за смъртта на султан Кабус бен Саид, да се върне навреме за срещата в Сандрингам.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.