Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Човешкият мозък е програмиран да допуска лъжи при търсенето на сексуален партньор
8 Ноември 2019
Въпреки че понякога хората тръгват срещу вярванията си и собствената си съвест, те често украсяват нещата или ги преувеличават, за да се представят в благоприятна светлина пред потенциален сексуален партньор
Човешкият мозък така е програмиран, че допуска без проблем лъжите при търсенето на потенциален сексуален партньор, установи международно изследване, съобщава БТА.

Въпреки че понякога хората тръгват срещу вярванията си и собствената си съвест, те често украсяват нещата или ги преувеличават, за да се представят в благоприятна светлина пред потенциален сексуален партньор. Когато се открие възможност за секс, хората променят поведението си и преминават към лъжлива самореклама, твърдят учени от екипа в университета в Рочъстър и техни колеги от Интердисциплинарния център Харцлия в Израел.

В такава ситуация хората не само разкрасяват нещата, но прибягват и до откровени лъжи.

Международният екип проследил поведението на 600 хетеросексуални студенти, които общували с представители на противоположния пол. На участниците бил представен сценарий, при който трябва да общуват с атрактивен събеседник. При едната група общуването протичало при съпровод от еротични изображения, при другата - не. Тези от участниците, които били "облъчени" сексуално, бързали да се съгласят с мнението на събеседника, въпреки че въобще не споделяли възгледите му.

При друг експеримент при появата на атрактивен събеседник, участниците подавали невярна информация за броя на предишните си сексуални партньори.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
24 Dec, 2019 | 06:34

Издържано е в расово етнически план, което пък свидетелства че бели няма, макар че поне половината от тях също лъжат. Все хетеросексуални - само техните мозъци са програмирани да лъжат, трето половите не са лъжци по природа - доказват го парите, те все са успели в живота екземпляри - техните мозъци са перфектни. Ласкае приятно половите органи любимата еврейска цифра 600. А истината е горчива за Яхве и бесовете му.
Само бялата раса, и то творческия й и духовен елит е потенциален носител на стремежа за опазване на истината и избягване на лъжата, при останалите е глупост, най вече слабост. Всичките милиарди - от евреите до мексиканците и от турците до африканците лъжат за всичко, като естествено и обезателно състояние на живуркането. А в такива душевно (силово поле мърдащо калта) възвисяващи случаи просто е автоматично, защото това вече залага честа. За дивака чест е респекта пред другите диваци. Попаднал между бели изпитва неловкост, не от лъжа истина, а от чуждата му среда, от която се спасява чрез омраза.
Бог който е създал диваците не е бог, а дявол - дявола Йехова. Той е създал себе подобие, което и не лъже за да излъже - то е постоянно в състояние на лъжа, ще излъже ако вземе да се опита да каже истината в порив на оригиналничене, което си е лъжа - представя се такъв какъвто не е, творец. Милиардите не лъжат както белия би излъгал, казвайки нещо което не е така, с някакви прикрити цели, - за тях лъжата е океана на живота. Съзнание не насочващо се към истината, поне имащо я предвид, е мъртво. Какво може да значат за него думите "Аз съм истината"? - Нищо, празнота, супер популизъм, изгъзица. Тогава какво го движи в този океан на лъжата, и как го използва? Движи го впечатлението което прави в насрещния/те и тяхната най вече реакция. Когато след лъжата усети сладостта че е казал истина, защото неговата истина не е това което се казва, подкрепено от невидимия й образ, а това което предизвиква ответна реакция, от допир на празно в празно. Празно дотам, че няма претенции че е каквото и да било мини нещо и приема автоматично празното съучастие. Това е и смъртта - тя не знае че е смърт.

муспи
17 Nov, 2019 | 19:19

Евреите като казват - лъжа, може да се допусне че имат предвид и истина, а такова нещо в техните мозъци не е програмирано.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.