Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откритите край Негован застреляни мъж и жена не са издирвани от МВР като изчезнали
20 Август 2019
Експертизите са показали, че убитият мъж е на възраст между 60 и 70 години, а жената е малко над 40
Откритите край Негован застреляни мъж и жена не са в базата данни на МВР за издирвани хора през изминалите два месеца назад. Това съобщи Хоризонт, цитирайки близки до разследването. И днес продължават експертизите по случая с двойното убийство, съобщава БНР.

Експертизите са показали, че убитият мъж е на възраст между 60 и 70 години, а жената е малко над 40. Полицията е проверила дали намереният в района портфейл с лична карта и ключове от кола е на някоя от жертвите, но разследването е отхвърлило тази възможност.

Проверено е дали и двамата убити не са чужди граждани като дори е работено по версията за нелегално пребиваващи у нас хора. И тази възможност също е отхвърлена. В момента разследващите преглеждат базата данни на МВР за изчезнали хора преди три и повече месеца, за да проверят дали някои от профилите там би съвпаднал с този на намерените застреляни мъж и жена. От полицията категорично опровергаха появилата се информация че е открито тяло и на трети убит човек. Работи се по абсолютно всички версии.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.