Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Рухна ограда на военно поделение и уби човек
20 Април 2019
Според разказите на очевидци, човекът вървял по тротоара край тухлената ограда, когато силен вятър заради бурята и лошото време я съборил върху него
Мъж загина тази вечер под рухналата ограда на бивше поделение в Хасково.Инцидентът е станал след 18:00 ч. на улица „Ком" в града.

Според разказите на очевидци, човекът вървял по тротоара край тухлената ограда, когато силен вятър заради бурята и лошото време я съборил върху него, съобщава КРОСС.

Тепърва предстои разпознаване на тялото, но по последна информация става въпрос за възрастен мъж.

На мястото екип пожарникари обезопаси района, а улицата бе отцепена от полиция и обозначена със сигнални ленти.

Това не е първият инцидент. Преди няколко години и друга част от оградата в съседство рухна върху тротоара.Първо се вдигна огромен пушек, чу се силен тътен на падане. Първоначално помислих, че е катастрофа, но като дойдох по-близо видях за какво става въпрос. Събраха се много хора", каза пред Дарик Илия Манолов, който е станал свидетел на инцидента.

„Имаше силен вятър, стената беше много стара и й трябваше много малко, за да падне. Аз живея близо до мястото на инцидента. Оградата е много стара. Имаше и други инциденти и срутвания и от много години се знаеше за този проблем, но не бяха взети мерки", допълни той.

„Ежедневно тук минават много хора и аз на много мои познати винаги им казвам да минават на другия тротоар", посочи още очевидецът.

От община Хасково заявиха, че тази част на поделението е собственост на Министерството на отбраната и през годините многократно са изпращани писма, че оградата е опасна.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.