Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Обир за 100 хиляди на летище София
9 Април 2019
След като не са открити следи от взлом, разследващите лесно ще стеснят кръга от хора, които може да са съпричастни към обира
Ограбeна е каса на авиокомпания, която се помещава на територията на комплекс Летище София, а не на терминалите. Сигналът за липсващите пари е подаден в 1.25 часа тази нощ, съобщиха от МВР.

Разбитата каса се намира в служебното помещение на авиопревозвача на територията на комплекса. Установена е липса на пари, но точният размер на откраднатата сума не се уточнява.  По непотвърдена информация става дума за около 45-50 000 евро. Липсват следи от взлом, както и от разбиване на помещението и на касата. Във въпросната зона могат да влизат само лица, които са с определен пропуск.

След като не са открити следи от взлом, разследващите лесно ще стеснят кръга от хора, които може да са съпричастни към обира. Версията, че става въпрос за вътрешен човек, който е бил запознат с работата на авиопревозвача, става все по-актуална.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.