Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Спецакция на полицията в Столипиново
31 Януари 2019
Трима са задържани до автомобил, в който впоследствие бил открит половин килограм хероин
Четирима души са задържани при спецакция на полицията снощи срещу наркоразпространението в пловдивския етнически квартал Столипиново - съобщи заместник-окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева.

Трима от тях са задържани до автомобил, в който впоследствие бил открит половин килограм хероин.

Задържането на четвъртия мъж е станало на улицата пред заведение в квартала. При ареста клиентите на заведението излезли отвън и започнали да отправят заплахи към цивилните полицаи, осъществяващи акцията. Това наложило и намесата на специалните полицейски сили, чиито служители върнали клиентите обратно в заведението и така до сблъсък не се е стигнало.

Впоследствие роми от Столипиново започнали да звънят на свои познати в ромската махала на Асеновград, като им казали, че срещу тях се готви нападение. Самите жители на махалата подали сигнал на тел. 112, че им готвят нападение. Полицията веднага е извършила проверка, която установила, че никой не е предприел подобни действия.

В прокуратурата до този момент не е постъпвал сигнал или жалба за пострадали хора от ромската махала в Асеновград - увери прокурор Андреева.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.