Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пътната полиция: Не пътувайте в снега, ако не е крайно наложително!
16 Декември 2018
Вече е спряно движението на камиони по магистрала „Люлин“, по пътя Кюстендил „Гюешево“, както и по отсечката ГКПП "Калотина" - Сливница. Обилен сняг вали в района на магистрала „Хемус“
Пътната  полиция призова днес шофьорите: При обилния снеговалеж не предприемайте пътуване, ако не е крайно наложително, съобщава БНР.

Вече е спряно движението на камиони по магистрала „Люлин“, по пътя  Кюстендил „Гюешево“, както и  по отсечката  ГКПП "Калотина" - Сливница.

Обилен сняг вали  в района на магистрала „Хемус“, там видимостта е намалена.

Георги Петришки от Пътна полиция съобщи по-рано днес за „Хоризонт“ къде другаде има ограничения.

„На автомагистрала „Хемус“ в Софийска област между 18-и и 19-и километър в посока Варна се извършва ремонт в аварийната лента. От 30-и до 47-ми километър е ограничен трафикът на моторни превозни средства над 12 тона само в посока София. Обходният маршрут е през първокласен път 1-1 Ботевград-София. На виадуктите при 33-ти, 36-и и 37-ми километри в тунел „Витиня“ движението се организира двупосочно в платното в посока Варна, а при 51-ви километър - двупосочно в посока София.

На автомагистрала „Тракия“ в района на виадуктите при 17-и и 18-и километър в свободното от ремонт платно се обособяват две ленти за движение - една в посока София и една в посока Бургас. От Нова и Стара Загора от 156-и до 167-ми километър в посока София движението се насочва в скоростната лента поради ремонт на асфалтовата настилка.  

„Утре от 11,00 до 13,00 часа ще бъде ограничено движението на пътния участък между Своге-София, в района на Своге при 54-ти километър заради провеждането на следствени действия, като трафикът ще се пренасочва по обходни маршрути“.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.