Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пак шофьор без книжка, пак катастрофа, пак ранени
18 Септември 2018
37-годишният шофьор навлязъл в лентата за насрещно движение и е ударил лека кола, след което се е отклонил и е ударил втори автомобил
Шофьор без книжка предизвика катастрофа, при която пострадаха трима души. Инцидентът е станал по обяд във Варна на бул. „Сливница“ в района на Цирковата площадка, съобщи „Фокус“.

37-годишният шофьор, който е карал без книжка, навлязъл в лентата за насрещно движение и е ударил лека кола, след което се е отклонил и е ударил втори автомобил. Вторият удар е бил по-лек и няма пострадали от удареното превозно средство, уточниха от полицията.

Мъжът е получил фрактура на ребрата. При инцидента е пострадал и 44-годишният шофьор на първия ударен автомобил, който е с фрактура на таза, а неговият спътник – на 46 години, е с контузии.

От полицията допълниха, че работата по изясняване на пътния инцидент продължава. От тримата водачи е взета проба за употреба на алкохол и наркотици. По случая е образувано досъдебно производство. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.