Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ЦСКА загуби от Копенхаген
9 Август 2018
Пред пълните трибуни на Националния стадион „Васил Левски“ „червените“ загубиха с 1:2
Отборът на ЦСКА-София допусна болезнена загуба с 1:2 при домакинството си на датския Копенхаген в среща от трети квалификационен кръг на Лига Европа. Пред пълните трибуни на Националния стадион „Васил Левски“ „червените“ започнаха много добре срещата, повеждайки още в 15-ата минута чрез новото попълнение Мауридес. Бразилският нападател реализира поредния си гол след идването си в тима, завършвайки бърза контраатака започната от Кирил Десподов. 

Малко преди края на първата част обаче дойде и повратният момент в мача, когато в 41-ата минута един от лидерите на „армейците“ Божидар Чорбаджийски бе изгонен с директен червен картон за удар без топка срещу противников играч. Този факт наклони сериозно везните в полза на гостите, които след почивката успяха да осъществят пълен обрат. 

Първо в в 64-ата Денис Вавро изравни след страхотен шут от повече от 20 метра, с който разстреля Черниаускас за 1:1. Десет минути по-късно датчаните вкара и второ попадение, което дойде от дузпа, отсъдена за леко нарушение на Десподов срещу Бойлесен. С изпълнението на 11-метровия наказателен удар се зае Кенан Кодро, който с много прецизен удар вкара за крайното 2:1 в полза на Копенхаген. 

Реваншът между двата тима е след седмица на 38-хилядния стадион „Паркен“ в датската столица. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.