Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Израел спечели Евровизия 2018
13 Май 2018
Песента е „Играчка" ("Toy") на изпълнителката Нета
Израел грабна първото място на „Евровизия 2018" с песента „Играчка" ("Toy") на изпълнителката Нета. Тя получи най-голям вот от публиката и спечели безапелационно победата с 529 точки, съобщава КРОСС.

„Благодаря ви, че избрахте различното, че приехте различията между нас. Следващият път ще се видим в Ерусалим", каза победителката при връчването на наградата.

На второ място се класира Кипър с изпълнението на Елени Фурейра, което събра 436 точки. Третото място остана за Австрия с изпълнителя Сизър Самсън. Той взе 342 гласа. На четвърто място е Германия с 340 точки, а на пето е Италия с 308.

България, с изпълнението на "Екуинокс" (Equinox) и песента им „Кости", се нареди на 14 място в класацията със 166 точки.

Групата, която представи страната ни, се състои от петима изпълнители - Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел, Трей Кембъл и Жана Бергендорф.

Песента "Кости" разказва за истинските ценности в живота и безусловната любов, тази, която остава и след костите, и отвъд материята.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
08 Dec, 2018 | 22:34

Пак чшш Прасета, пак съм Аз вашия Тарзан, по повод на този светъл наш празник Хепи Кипур, в който наливах масло в бездънните резервуари на свещника и все нямаше. Вгледах се, а то жреците, Мои глистчета го източваха за лични облаги, усмихнах се и пак наливах, и пак го източваха, за да го продават по домовете на любовта Ани Франк, за смазка на най личното - ръчно де от тази Ани Франк и Ко. Почувствах се длъжен пред Люцифер - да, Аз имам достъп до Него, - да заявя: Ако гоите ви избият, Аз ще приема благосклонно това Жертвоприношение! Наистина вашите гноясали душлета не са достойна храна за Мен, но ще ги дъвча по идеологически, стратегически и както е прието днес - популистки съображения. Алах акбар, но Аз пък таман!

муспи
10 Aug, 2018 | 02:28

Чшшш, прасета - шалом! Аз съм вашия бог яхве. Аз ви направих и Аз ще ви -спася. Като си помисля само - давате ли си сметка какво е това шалом? Какво е смисловото му съдържание, защото всеки гой може да си го спряга, без и да подозира за духовната му глъбина! Шалом Мои въшлета, Мои угоени глистчета е дюшек, обилно напоен от ходене по голяма и малка нужда, ама дотам, че като стъпиш на него да бликват фонтани. Юргана също е отлежал във вана пълна с този душещипателен маджун. И всичко това - Моя екстра идея, е поръсено, обилно де, с натрошени на пясък бирени бутилки и ситни, като искрици мини пирончета - произведени в Китай де. Ах, мили наслади, - защото и Аз мога и Аз знам как! Лягам с вас на този вълшебен дюшек, под този палав юрган, с вас прасенца!? Защо ли? За да се гушкаме, да се любим! Аз съм любов, знаете, и в Мене присъства светия дух и Моята мускулатура знае да работи! Че защо се любим прасенца?
- За да се прецакваме един друг боже, гърчещи се в наслада. Виж, знамение като неоново - ние сме Твои и Ти си наш!
- Мдаа, колко много любов...



муспи
05 Aug, 2018 | 01:58

Другари Народни Представители, Другари Слуги на Народа, - по какъв закон се води, че де детската порнография с еврейски чаавета е неморална?! Тя е мръсна, защото евреин и лайно си е едно и също, но аморална е невъзможно - че те нямат души и морала до тях не може да се спусне. Народни Слуги, защитници на интересите на Народа, - ако напирате че е неморално, да пренесем дискусията на - морал и евреи?

муспи
29 Jul, 2018 | 02:08

ДУШЕЩИПАТЕЛНО!
Душещипателно откритие на Африканските учени! Академията на Науките в столицата на Уганда Куала Ломпур, след лаболаторни изследвания на стотици тонове генетичен материал от всички раси на планетата, е установила че бялата раса, точно както казва Дарвин е произлязла от маймуни. Всички други са създадени от бог, наистина калпав - Йехова, и само черната е от Великия Бог Мцомбе! Последствията на това откритие ще са душещипателни, - и само високия негърски морал ще крепи света на орбита!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.