Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Българите намират живота за по-несправедлив от средния гражданин на ЕС
23 Април 2018
Според данните 53% от европейците заявяват, че повечето неща, които се случват в живота им, са справедливи, докато на това мнение са едва 38% от българите
Европейската комисия представи днес проучване за оценката на гражданите на ЕС за справедливост. Според данните 53 на сто от европейците заявяват, че повечето неща, които се случват в живота им, са справедливи, докато на това мнение са едва 38 на сто от българите, съобщава КРОСС.

В добро здраве твърдят, че са 61 на сто от българските граждани и 78 на сто от останалите в ЕС. Щастливи се чувстват 83 на сто от хората в ЕС и 62 на сто от българите.

Повече от двойна е разликата в отговорите на въпроса за усещането за равни възможности за напредък в живота - 58 на сто от хората в ЕС се чувстват на равен старт с останалите, докато в България на това мнение са едва 32 на сто. Според проучването българите поставят на водещо място необходимостта да бъдат здрави, за да напреднат в живота (73 на сто срещу 48 на сто в ЕС).

"Да познаваш правилните хора", за да постигнеш напредък, е отговорът на 22 на сто от останалите европейци и на 56 на сто от българските участници в допитването.

"Да имаш късмет" е отговорът на 21 на сто от хората в ЕС и на 60 на сто от българите.

"Да имаш политически връзки" отговарят 10 на сто от европейците и 37 на сто от българските участници.
Мнозинството българи (91 на сто) и европейци (84 на сто) заявяват, че различията в доходите са твърде големи.

Мнозинството у нас и в останалата част от ЕС (81 на сто) са на мнение, че за да се промени това, правителствата трябва да вземат мерки.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
03 Aug, 2018 | 01:42

Скоро или не чак толкоз скоро, но ще дойде момента когато евреите ще минат в отстъпление, по простата, достъпна и за тях сметка, - че им е дадено да настъпват и отстъпват пред нас, но и не да ни завладеят, - ето, Парите Правителствата и Армиите са техни, а си друсат тлъстините както винаги, като пред начална атака.?! Развяват този байряк не за да ни разсмиват, това е недостъпно за тях, мъгливо видение от другата страна на барикадата. От там, откъдето се спуска мъглива информация че всичко е вечно, че това което е, не е започвало нито ще свърши. При тях обаче света е от ден до пладне, причинно следствен, и като такъв - все си има някакво достойнство, яхвето е умен и си знае работата, - може да се види и пипне - реален, природосъобразен свят! Та при неизбежната за тях цикличност, ще им се наложи да се крият от спонтанното възмездие. Как? Света вече е тесен, скрити оазиси няма? Как паразита ще оцелява в такава антисемитска обстановка? Ще вървят пред всички и крещят като за последно, - дръжте евреите, не ги оставяйте да избягат, - тяхната мама чифутска! Няма да допускат да им свалят гащите - неморално, всякакви кръвни и генни анализи - останки от жидовското робство!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.