Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Катрин Тасева с 4 медала на Световното по художествена гимнастика
15 Април 2018
Вчера Тасева спечели среброто в многобоя, днес тя грабна още три медала във финалите на индивидуалните уреди
Българската гимнастичка Катрин Тасева спечели общо четири медала на Световната купа по художествена гимнастика в Пезаро, Италия. След като вчера Тасева спечели среброто в многобоя, днес тя грабна още три медала във финалите на индивидуалните уреди.

Във финала на бухалки родната грация получи резултат 18.250 и остана само на 0.200 от втората Влада Николченко. Другата ни представителка в този финал Невяна Владинова, за която надпреварата е първо състезание след контузия, допусна една грешка и завърши седма. Титлата бе за Линой Ашрам с 19.350 точки. 

Във финала на обръч Тасева получи оценка 18.300, с което се нареди след сестрите Арина и Дина Аверина. 

Малко след това българката добави още един сребърен медал към колекцията си от Пезаро, след като се представи отлично във финала на лента и получи оценка от 18.050. Този път Тасева се нареди между сестри Аверини, като Дина спечели златото, а Арина - бронза.

За Владинова равносметката е седмо място в многобоя, пета позиция на бухалки и топка и осмо място във финала на обръч. Националният ни ансамбъл не участва на Световната купа в Пезаро, тъй като част от състезателки се възстановяват от травми. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.