Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Самоубиец се хвърли под влака Пловдив-Асеновград
14 Април 2018
Инцидентът е станал днес следобед на метри преди перона, в района на надлез "Родопи"
Влакът от Пловдив за Асеновград потегли с 25 минути закъснение заради самоубиец, който се хвърлил под композиция. Инцидентът е станал днес следобед на метри преди перона, в района на надлез "Родопи". От полицията уточниха, че мъжът е бил прегазен от влака Асеновград – Пловдив.

"Заради трагедията влакът, който трябваше да тръгне в 16, 30 ч.за Асеновград, замина в 16, 55 ч. Всички композиции по това направление се движат с 20 мин закъснение", обясниха от жп гарата. Спрян от движение е влакът, който е блъснал самоубиеца.

Трупът на мъжа е откаран в Съдебна медицина. Полицията изяснява самоличността му. Десетки пловдивчани, които са вървели пеша по надлеза, са станали свидетели на огледа на местопроизшествието. Районът е бил отцепен. Очаква се районната прокуратура да образува досъдебно производство, което да изясни дали някой не е склонил мъжа да посегне на живота си.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.