Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Bruno Mars надмина Usher за най-много песни, оглавили класацията “Radio Songs” на Billboard сред мъжете
14 Март 2018
Finesse e осмият номер едно за Mars и първият за Cardi B
"Finesse" на Bruno Mars и Cardi B се изкачи от номер 2 до първата позиция в класацията за радио песни на Billboard, което донесе рекорд за Mars. За него това е осмото парче, оглавило тази класация, с което той надминава Usher и става първият изпълнител с такъв брой песни за 27-годишната история на класацията.

Класацията “Radio Songs” избира парчетата от всички формати в зависимост от седмичните впечатления на аудиторията, според Nielsen Music сред над 1200 радиостанции в САЩ. "Finesse" застава на челна позиция с 3% покачване на аудиторията до 133 милиона за седмицата, приключваща на 8-ми март.

Сред всички изпълнители Rihanna води с 13 песни номер едно. Mariah Carey се класира втора с 11, следвана от Mars с 8, Katy Perry и Usher (седем) и Beyoncé, Ludacris, Taylor Swift и Kanye West (шест).

С "Finesse" Cardi B получи първия си номер едно сингъл в класацията Radio Songs. Тя достигна до топ 10 с дебютния си хит "Bodak Yellow (Money Moves)" през октомври миналата година.

Албумът на Bruno Mars “24K Magic” е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.