Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Елена Йончева дава на съд Цветан Цветанов
20 Февруари 2018
Причината е изказване на председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, че тя е източвала пари от КТБ
Ще потърся своите права в съда за клеветата на Цветан Цветанов. Това обяви говорителят на ПГ на „БСП за България" Елена Йончева на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на партията, във връзка с казаното от председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, че тя е източвала пари от КТБ, предава „Фокус".

"Г-н Цветанов има опит в разпространяване на лъжи и клевети, на охулване. Поради тази причина Европейският съд по правата на човека е осъдил България над пет пъти - именно поради лъжите, които г-н Цветанов изрича през последните години" ,коментира Йончева.

По отношение на оградата по границата, Йончева заяви: „В продължение на 10 дни настояваме от Главната прокуратура да ни предостави доклада на ДАНС. Лично съм се обаждала в ДАНС с настояване този доклад да бъде предоставен на нашата парламентарна група", посочи Йончева.

Тя поясни, че в този доклад се казва, че има завишена проектна стойност на оградата в сравнение с пазарните цени.

„Трябва да ви кажа, че този доклад на ДАНС е разгромяващ и ние настояваме прокуратурата да образува дело. Защо до този момент дело не е образувано? Това е скандално. За информация на ДАНС се говори още в Правната комисия", допълни Йончева.

Тя попита защо българското общество не е запознато с този доклад и не е започнало разследване за тази огромна корупционна схема и търговия с националната ни сигурност.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.