Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тийнейджър падна от 3-тия етаж от Дом за деца с увреждания
20 Февруари 2018
Момчето е транспортирано във врачанската болница с черепно-мозъчна травма
Момче на 17 години от Центъра за социални услуги за деца с увреждания в Роман падна от 3-тия етаж на сградата на дома. Сигналът за инцидента е получен тази сутрин около 7 часа, предаде БНР. 

На място веднага е пристигнал екип на Спешна помощ. Момчето е транспортирано във врачанската болница с черепно-мозъчна травма.

Момчето е изпаднало в  безсъзнание, спред някои информации и в кома, и е прието във врачанската болница, където състоянието му е стабилизирано. По-късно то е транспортирано в плевенската болница "Д-р Георги Странски". Две болници в София са отказали да приемат момчето, което е принудило медиците да го транспортират до Плевен.

Според  агенция "Фокус", като се позовава на информация от ОДМВР-Враца, момчето е скочило, но според БТВ, обаче още не е сигурно дали то е скочило само или просто е паднало.

Падането на младежа е видяно от служители на Центъра за специализирана образователна подкрепа в Роман. Той се намира точно срещу Центъра, в който момчето е било настанено от близо две години. То е глухонямо със 70 на сто инвалидност, предава БНР.

Полицията установява се обстоятелствата около инцидента. В центъра в Роман има камери, записите, от които са иззети от полицията. Мултидисциплинарна комисия изследва случая на място.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.