Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Борислав Михайлов остава шеф на БФС
16 Февруари 2018
На днешния осми редовен Конгрес на централа бившият вратар на националния ни отбор събра 463 гласа от общо 504 действителни
Борислав Михайлов остава президент на Българския футболен съюз, предаде репортер на БГНЕС. На днешния осми редовен Конгрес на централа бившият вратар на националния ни отбор събра 463 гласа от общо 504 действителни. Той пребори конкуренцията на другите двама кандидати Любослав Пенев и Ивайло Дражев, които събраха съответно по 36 и 5 гласа. По този начин Михайлов си осигури победата и ще започне своя четвърти мандат начело на БФС. „Трябва да работим още по-добре. Благодаря на хората, че избраха мен с такъв резултат и че гласуваха за моите предложения. Не съм очаквал, че ще спечеля с такава разлика.“ Това заяви Борислав Михайлов, след като бе избран за четвърти път за президент на Българския футболен съюз. 

На днешния осми редовен Конгрес на централата Михайлов постигна убедителна победа над своите конкуренти – Любослав Пенев и Ивайло Дражев, получавайки 463 гласа от общо 504 реални. „Вие всички сте свидетели на нашето управление. Вие ме познавате много добре. Аз ще правя това, което съм правил досега. Вие всички видяхте циркове, но накрая се стига до такъв резултата. Първата ми победа беше най-трудна“, коментира Михайлов. „Винаги е добре да имаш силна позиция. Но гласуването на хората показа, че на този етап нямаме алтернатива. Емоцията е заради доверието на хората. Тя е свързана и с това, че излизат срещу мен и бивши колеги. Няма да коментирам поведението на Пенев. 

Михайлов коментира и решението на Наско Сираков да напусне Изпълкома на БФС. „Наско преди няколко дена сподели, че може би няма да иска да е в Изпълкома, а Г-н Ганчев не е бил в последните година и половина. Наско сам реши, че не иска да бъде включван. Това е негово решение, което аз уважавам. Не искам да влизам в полемики“. Борислав Михайлов пое президентския пост през 2005 година, след като спечели тогавашните избори със 194 срещу 133 гласа за тогавашния президент Иван Славков. /БГНЕС 


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.