Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Два трупа в автомобил в Пампорово
14 Февруари 2018
С три изстрела - два в гърдите и един в главата, е била убита жената, а мъжът до нея е умрял след един изстрел в главата
Два трупа на мъж и жена са намерени в автомобил в района на ски център "Малина" в курорта Пампорово. Информацията беше потвърдена от прокуратурата.

С три изстрела - два в гърдите и един в главата, е била убита жената, чието тяло беше открито снощи в автомобил в Пампорово. Мъжът до нея е умрял след един изстрел в главата, а в скута му е открит незаконно притежаван пистолет.

Директорът на ОДМВР-Смолят Николай Димов даде подробности по случая на брифинг в Окръжната прокуратура - Смолян.

Сигналът за откритите две тела е подаден около 23.35 часа на 13 февруари. Според случайно преминаващи по пътя между Пампорово и Стойките в автомобила имало две тела - на мъж и жена.

Установено е, че починалите са мъж на 48 г. и жена на 41 г. от Пловдив, които са живеели във фактическо съжителство. В скута на мъжа е намерен незаконно притежаван пистолет, като починалият не е имал разрешително за притежание на оръжие.

Жената е работила в Пампорово като банков служител от два дни и е пристигнала в района в понеделник. За мъжа няма данни за постоянна трудова заетост, като е ясно само, че е бил музикант.

И двамата имат по едно дете от предишни бракове, като жената е разведена, а мъжът е вдовец. Продължават оперативно-издирвателните и процесуално-следствените действия.

Предстои на двете тела да бъде извършена аутопсия в МБАЛ - Смолян.

"Окръжната прокуратура в Смолян е започнала досъдебно производство. На място се извършват огледи. По първоначални данни се касае най-вероятно за убийство и последвало самоубийство с пистолет "Макаров"", коментира говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.