Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
В човешкия мозък имало Wi-Fi
9 Януари 2018
По мнението на специалистите "вълновите процеси" в главния мозък изучават поведението и социалната активност на околната среда и на хората, като формират представите на човека
В човешкия мозък функционира безжичен скенер на човешките емоции, чиито принцип на действие прилича на wi-fi. До такъв извод стигнаха учени от университета в Шефийлд (Великобритания) съобщава „Лайф", пише КРОСС.

По мнението на специалистите "вълновите процеси" в главния мозък изучават поведението и социалната активност на околната среда и на хората, като формират представите на човека. При съвпадение на активността на вълните в човешкия мозък хората са способни не само да общуват "на една вълна" но и в организирани групи. Така те са склонни да посещават едни и същи музикални или религиозни сбирки.

За учените се оказала най-интересна груповата мозъчна активност. Именно благодарение на този феномен възниквали според тях групите по интереси, клубовете и много други социални структури, обвързващи хората със сходна мозъчна активност.


последни в Наука и Техника:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

водач на МПС
12 Jan, 2018 | 11:52

Има нещо вярно. Аз използвам много сложна система, разработена лично от мен. Системата включва следните параметри - сканиране по ниво на мозъчни вълни, сканиране по миризма. Като разстоянието не играе никакво значение. Сканиране и разпит на себеподобни. Осъществяване на двустранен контакт-аз тях разпитвам, те разпитват мен. Използвам още 2 параметра при осъществяването на контакт, които предпочитам да държа в тайна.Човешкият мозък не познава граници - може много неща, които понастоящем влизат в графата научна фантастика.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.