Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Парис Хилтън се сгоди
4 Януари 2018
Толкова се вълнувам, че съм сгодена за любовта на живота си и мой най-добър приятел. Никога досега не съм се чувствала толкова щастлива
Богата наследница Парис Хилтън се сгоди за гаджето си Крис Зилка, след като той й предложи брак по време на романтичната им ски почивка в Аспен и то с грандиозен пръстен. "Толкова се вълнувам, че съм сгодена за любовта на живота си и мой най-добър приятел. Никога досега не съм се чувствала толкова щастлива, защитена и обичана. За мен той е перфектен във всеки един аспект и ми доказа, че приказките наистина съществуват", изчурулика Парис за сп. "Пийпъл", малко след като Зилка падна на коляно пред нея в зимния курорт в Колорадо. 

Според сведенията моделът и актьор е предложил на възлюбената си с пръстен с 20-каратов диамант на стойност 2 млн. долара. 36-годишната певицата, актриса, бизнес дама, дизайнерка и понастоящем и диджей и Крис Зилка се познават от 8 години, когато се запознават на парти на "Оскари"-те. Едва преди две години обаче двамата започват и да се срещат. 

Връзката им стана публично достояние тази година, през февруари, когато двамата започнаха да публикуват общи снимки в социалните мрежи и да се обсипват взаимно с комплименти и нежности. През юли Зилка дори си татуира името на Парис с известния шрифт на „Дисни” и обясни, че се е спрял именно на него, защото за него „да бъде до нея е най-магическото и изпълнено с щастие място на света”. 

Междувременно преди близо месец Парис пък коментира в интервю за сп. "Тайм", че в очите й Зилка ще бъде "перфектният баща и съпруг" някой ден. "Знам, че той ще бъде перфектният мъж, перфектният баща, перфектният съпруг", коментира тя относно актьора, прочул се с продукции като "Челюсти" и "Пирани". Дали това ще е така, очакваме да разберем. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.