Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Царската сватба ще бъде през май
15 Декември 2017
Негово кралско височество принц Хари и г-ца Меган Маркъл ще сключат брак на 19 май 2018 г., пише в изявление на двореца Кенсингтън
Британският принц Хари и актрисата Меган Маркъл ще се оженят на 19 май. Церемонията ще се състои в „Св.Джордж“ в замъка Уиндзор край Лондон. "Негово кралско височество принц Хари и г-ца Меган Маркъл ще сключат брак на 19 май 2018 г.", пише в изявление на двореца Кенсингтън.

В края на април стана ясно, че принцът и годеницата му ще се венчаят през пролетта на следващата година, но не бяха съобщени повече подробности около церемонията. След брака си новото кралско семейство ще живее в Нотингам котидж в двореца Кенсингтън, където се намират и по-големият брат на Хари принц Уилям заедно с неговата съпруга Кейт Мидълтън и двете им деца.

Предполага се, че бъдещите младоженци са се запознали през май 2016 г. в Торонто, където актрисата живее. Тяхната връзка по-късно беше потвърдена от Кенсингтънския дворец след продължителни спекулации в медиите. / БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.