Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ботев размаза Литекс за Купата на България
13 Декември 2017
В следващите три дни ще се изиграят и другите три четвъртфинални двубоя - съответно Етър - Славия, ЦСКА-София - Лудогорец и Дунав - Левски

Отборът на Ботев Пловдив продължи успешно със защитата на трофея от Купата на България, след като победи тима на Литекс с 5:0 и се класира за полуфиналите на надпреварата.

В Коматево "канарчетата" не оставиха никакви съмнения в превъзходството си и поведоха още в 15-та минута чрез Стивън Петков. В 29-та минута младият нападател покачи на 2:0, точно преди почивката Фелипе Бризола направи 3:0. През втората част Петков оформи хеттрика, след като реализира дузпа в 64-та минута. Малко преди края на мача Тодор Неделев оформи крайното 5:0.

По този начин те се превърна в първия полуфиналист за Купата на България, която спечелиха миналата година с победа над Лудогорец във финала. В следващите три дни ще се изиграят и другите три четвъртфинални двубоя - съответно Етър - Славия, ЦСКА-София - Лудогорец и Дунав - Левски. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.