Факти, Анализи, Коментари
   23 Септември 2018
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Антон Тодоров вече не е депутат
11 Октомври 2017
Той подаде оставка след скандал заради негови думи към водещия Виктор Николаев, че употребява думи, които могат да му изядат хляба
Народното събрание гласува оставката на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. За оставката гласуваха 153 народни представили, против се обявиха 14, а въздържа ли се - 11, с което оставката бе приета, предава БГНЕС.

„Няма да позволя името ми и това, което ми беше вменено да се превърне в тегоба за ГЕРБ. Тези хора не го заслужават", обяви Антон Тодоров след като парламентът прие оставката му като депутат.

Той я подаде след скандал заради негови думи към водещия на сутрешния блок на „Нова телевизия" Виктор Николаев. Депутатът каза на журналиста, че употребява силни думи, които могат да му изядат хляба.

"Вече изядоха хляба на колежката ви - и тя беше тръгнала малко в някаква посока, но нещо виждам, че липсва столчето й", каза още в интервюто си Тодоров.

Партия ГЕРБ се разграничи от казаното на народния представител. Той самият пък поднесе извиненията си на Николаев и заяви, че думите му били превратно интерпретирани.

"Заради опитите моята реплика да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидер и милионите хора, гласували за нея, моля да приемете оставката ми като народен представител", написа Тодоров в писмо, с което оповести, че подава оставка.

Той специално подчерта, че решението е лично негово и че ще продължи да работи за ГЕРБ.

Втора седмица депутатите обсъждат на заседание изявено желание на свой колега да излезе от редиците им. Миналата среда народните представители оставиха зад депутатската банка избраника от Хасковски район Делян Добрев. Той поиска да си тръгне от Народното събрание, след като се разгоря скандалът с назначения в Община Хасково, добил известност като "Кумгейт".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  И З Б Р А Н О
  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
Copyright © 2002-2018г. Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително