Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
САЩ: Ако Пхенян продължи с това поведение и САЩ трябва да се защитят - комунистическата страна ще бъде унищожена
18 Септември 2017
Това обяви американският представител в световната организация Ники Хейли

Съветът за сигурност е изчерпал възможностите си за въздействие върху Северна Корея, заяви пред Си Ен Ен американският представител в световната организация Ники Хейли. Според нея може да се наложи Вашингтон да отнесе въпроса до Пентагона, съобщава БНР. Това, което правим, е да бъдем отговорни. Докато Северна Корея е безотговорна и безразсъдна, ние носим отговорността, като се опитваме да използваме всяка дипломатическа възможност. Доста сме изчерпали това, което можем да сторим в Съвета за сигурност в момента. Казах, че съм много доволна да прехвърля въпроса на министъра на отбраната генерал Матис, защото той разполага с много военни опции.

Според Ники Хейли, ако Пхенян продължи с досегашното си поведение, така че Съединените щати да трябва да се защитават или да защитават съюзниците си, комунистическата страна ще бъде унищожена. Тя обаче подчерта, че никой не иска да се стига дотам: Нещо трябва да се направи. Пробваме всяка една възможност, с която разполагаме, но има много военни варианти на масата.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.