Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отново горещо
12 Август 2017
Максималните температури остават непроменени - между 34 и 39 градуса
В събота през деня отново ще е слънчево и горещо. Ще се появи слаб изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 34 и 39 градуса. За цялата страна е в сила оранжев код, съобщават от НИМХ към БАН.

Вечерта в западните райони ще се развива купесто-дъждовна облачност, вятърът там ще се ориентира от северозапад и с него ще започне да нахлува хладен въздух.

През нощта срещу неделя, на места в западната половина от страната ще се развият гръмотевични бури. Възможни са значителни валежи и градушки.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива предимно купеста облачност и на отделни места ще превали. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Максималната температура на височина 1200 м - около 28 градуса, на 2000 м - около 20 градуса.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток. Максималните температури на въздуха ще са до 30-32 градуса. Температурата на морската вода е 25-28 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.