Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ГЕРБ оттеглят спорните промени в Закона на съдебната власт
26 Юли 2017
Ние сме за прозрачност в начина на финансиране, обяви на брифинг Цветан Цветанов
ГЕРБ оттеглят предвидените промени в Закона на съдебната власт (ЗСВ) за финансирането на неправителствените организации. "Ние сме за прозрачност в начина на финансиране", обяви на брифинг Цветан Цветанов, съобщава КРОСС.

Цветанов коментира и случващото се около фондацията "Америка за България". По думите му в годините фондацията е дала над 170 милиона долара. Именно тази фондация е била силно атакувана, а давала много средства за култура и образование. "Да спрем с тези спекулации", призова заместник-председателят на ГЕРБ.

Припомняме, именно тези текстове разбуниха духовете в съдебната власт и начина на финансирането на магистратските организации. Цветанов увери, че с текстовете не е правен опит за сплашване на магистратските среди.

Цветанов разговарял с премиера по темата и е съгласен да се намери решение. Партията е за това да има прозрачност как се финансират съсловните организации. Цветанов заключи, че било важно да има конструктивност и успокои, че няма да се допусне външна намеса в държавните ни дела.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.