Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Агресивен мъж напада наред беззащитни жени в Несебър
21 Юли 2017
Мъжът е 33-годишният Божидар Колев. Неговата жертва е Йоана Василева от София, която била на почивка
Агресивен мъж напада наред беззащитни жени в Несебър. Мъжът е 33-годишният Божидар Колев. Неговата жертва е Йоана Василева от София, която била на почивка.

В сряда около 18:30 часа мъжът безпричинно нанесъл удари на 14-годишно момиче от София. Инцидентът се е случил в района пред зала „Мелса" на несебърската улица „Иван Вазов". Малко по-късно - около 23.30 часа отново безпричинно нападнал и пребил в района на спирката пред хотел „Оазис" 69-годишна жена от Сливен, предаде БТВ.

Установено е, че нападателят е регистриран в Центъра за психично здраве, като последно е бил на лечение през пролетта тази година. Сега Колев е задържан за срок от 24 часа, като с прокурорска преписка отново е приведен в специализираното болнично заведение. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Несебър под прякото наблюдение и ръководство на Районна прокуратура - Несебър.

Майката на детето призова такива хора да не се пускат да обикалят улиците и да нападат хора.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.