Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Жена се обеси без да иска
17 Май 2017
Тя била общителна и весела девойка, но тази вечер след скандал с гаджето си Джеймс Брум, тя се върнала в апартамента много ядосана и решила да му даде урок
Английската туристка Абигейл Роуланд на 26 години се обеси случайно в апартамента си. Случаката се разиграла в Тайланд, съобщава Daily Mail. Тя била общителна и весела девойка, но тази вечер след скандал с гаджето си Джеймс Брум, тя се върнала в апартамента много ядосана и решила да му даде урок. 30-годишният Джеймс пристигнал в общото им жилище след три часа, но било вече късно.

Според думите на майката на починалата, нейната дъщеря никога не е имала желание да се самоубива. Дъщеря й се била преместила да живее в Тайланд заради заниманията с бойни спортове на приятеля си, но била щастлива. Абигейл не е имала никакви психически отклонения, затова полицията решила, че трагичният инцидент е бил нещастен случай.

"Макар че Джеймс се занимава с бойни спортове, той винаги е бил нежен с Абигейл. Те имаха планове да се оженят и да си имат деца", допълва майката.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.