Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кристиан Костов се класира за големия финал на Евровизия
12 Май 2017
Изпълнението на песента „Beautiful Mess" от Кристиян Костов беше посрещнато с овации на втория полуфинал
Българският представител на песенния конкурс “Евровизия“ Кристиан Костов се класира за големия финал в събота. Изпълнението на песента „Beautiful Mess" от Кристиян Костов беше посрещнато с овации на втория полуфинал на "Евровизия" на сцената на Международния изложбен център в Киев. Във втория полуфинал на сцената излязоха, освен българсксият представител, също представители на Македония, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Румъния, Унгария, Австрия, Ирландия, Швейцария, Естония, Израел, Сан Марино, Литва, Хърватия, Норвегия и Беларус. 

На финала на конкурса, след гласуване, попаднаха десет от тях. Българският представител на „Евровизия“ Кристиан Костов има шанс да попадне в първата тройка, прогнозира Google. На първо място, според Google, се нарежда песента „Requiem" на Алма от Франция с 266 точки. Освен певица красивата французойка е още композитор и текстописец. Втори с 257 се очаква да е победителят от Сан Ремо италианецът Франческо Габани с „Occidentali's Karma". Според класацията на Google „бронзът“ ще отиде при Кристиан Костов, който ще ни представи с песента „Beautiful Mess". Тя е събрала 240 точки. Ако Кристиан наистина се класира трети, тогава той ще подобри резултата на Поли Генова от миналата година, когато тя зае четвъртото място. /БГНЕС


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.